FORGOT YOUR DETAILS?

AV-INSTALLATIES

AUDIO, VIDEO EN DATA OVER IP

In een presentatieruimte zoals een informatiecentrum, vergaderzaal of een klaslokaal worden de eisen van Audio en Video installaties steeds hoger. AV Tronics levert en installeert complete oplossingen en richt zich vooral op IP netwerk gebaseerde oplossingen. Binnen de AV-sector wordt er steeds meer gebruik gemaakt van een IP netwerk infrastructuur. Nieuwe technieken als audio-, video- en datastreaming maken het mogelijk om hoogwaardigeaudio-, video- en datasignalen via een IP netwerk te transporteren. AV Tronics heeft zich gespecialiseerd in de toepassing van IP netwerk gebaseerde oplossingen in de AV-sector.

COMPLEET GEAUTOMATISEERDE PRESENTATIERUIMTE

IMG_3521IMG_3520

Staat u vlak voor een belangrijke presentatie, maar waar was ook al weer de afstandbediening van de projector? En welke video ingang moest ik ook alweer gebruiken? Met de presentatiesystemen van AV Tronics gaat u dit niet gebeuren! Zo wordt bijvoorbeeld compleet geautomatiseerd met 1 druk op de knop de audio-installatie aangezet en wordt de juiste audio en video ingang, het scherm en de projector geactiveerd.

SOLID STATE FULL HD MEDIA PLAYERS

xd230_1XD230_4

Professionele uiterst betrouwbare solid state mediaplayers van BrightSign zijn als stand alone versie of als netwerk player leverbaar. Ideaal geschikt voor Narrowcasting en Digital Signage. De netwerk players zijn gemakkelijk op afstand te beheren en te voorzien van nieuwe content. Met de gratis uitgebreide software maakt u eenvoudig een presentatie met één of meerdere zones, kunnen meerdere mediaplayers synchroon content afspelen en kan de mediaplayer interactief met touchscreen of touchbuttons bediend worden.

VOOR ELK BUDGET

AV Tronics is merk onafhankelijk en heeft voor elke AV installatie een passende oplossing.

AV TRONICS: Audio and Video solutions
TOP